София Стоилова – семинар Трансформирай живота си за 7 дниСеминарът „Трансформирай живота си за 7 дни“ е сред любимите ми!

Всички семинари на Пламен съдържат много съвети, разяснения, обяснения и конкретни стъпки, които могат да се практикуват, както и медитации. Но специално този семинар се откроява буквално с програма какво да правим последователно 7 дни, за да променим живота си. Стъпките са лесноизпълними от гледна точка на време и място, тоест не трябва да си стоим вкъщи, да не работим или нещо подобно, за да ги изпълняваме. Практикува се в движение, на работа, вкъщи, докато готвиш или чистиш 😁, което, разбира се, допада на една практична Дева като мен 🙂

По-трудната част от „кога и къде“ е самото изпълнение на стъпките, тъй като ние всички сме толкова ангажирани с бързането в ежедневието, че спираме да обръщаме внимание на малките неща, които ни променят живота буквално! Така че усилията не са никак малко, но според мен така би трябвало да бъде, ако човек иска да излезе от Самсара и да промени житейската си ситуация. Тези стъпки могат да се практикуват всяка седмица, 7 дни след 7 дни, седмица след седмица безкрай. Съответно Пламен не ни дава само информация и съвети какво да правим 7 дни, а какво да правим през целия си живот за по-добър такъв!

Този семинар може да се „инсталира“ в живота на всеки от нас! 😍

Успех на всички, преминали семинара! На всички непреминали семинара, пожелавам да имат възможността и съзнанието да участват следващия път!

Благодаря, Пламен Топузов !💚💚💚Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0