Семинар 13-те чакри – Енергийните центрове на Сътворението

Статия написана от на 30.03.2021

Енергийни центрове

„13-те чакри“ е семинар, който ще ви даде по нов начин възможно най – старото знание за енергийните центрове, които съществуват във всеки един от нас. Тези енергийни центрове се намират вътре в тялото ни и в зависимост от тяхното състояние, ние възприемаме светът по различен начин.

В перфектния случай всички тези 13 чакри са отворени, енергията между тях тече без никакви блокажи и човекът ясно осъзнава и изживява себе си като Творец на собствената си реалност. В действителност обаче много често някои от тези центрове са замърсени, поради емоционални или ментални блокажи, поради силно чувство на страх, вина или притеснение. Тогава настъпва дисбаланс в мислите и емоциите, а от там и в думите и действията. Човек започва да изпитва огромен вътрешен хаос и губи способността си да бъде автентичен. Тоест да изживява себе си като Творец във всеки един момент.

Първата стъпка 

към осъзнат живот е знанието, затова и е изключително важно да научите кои са и как работят вашите основни енергийни центрове. Не е възможно да извлечете най – доброто от тях, ако нямате ясното знание и осъзнаване за тяхното местонахождение и функции.

13 – чакрената система 

е най – древната египетска система, позната на света до този момент. Знанието, което ще получите е от възможно най – чистия извор, а техниките на семинара са пригодени така, че максимално бързо и лесно да ви доведат до видими резултати в ежедневния живот. Всяка голяма промяна започва само с една крачка. Направете крачката към този семинар и ще разберете още:

 • Историята на чакрите – от къде идват, защо ги има, как да се свържем с тях;
 • Защо 13-чакрена система, проследяване на връзката назад до древността;
 • Опознаване на различните чакрени системи;
 • Как да се свържете с органите си и да ги лекувате енергийно;
 • Какво са нисшият и висшият Аз и как да се свързвате с тях;
 • Египетска 13 – чакрена система и връзката с реката Нил;
 • Концепция на седем чакрената система ( 7 + 1 );
 • Как да отблокирате и зареждате чакрите;
 • Енергиен вампиризъм – как да го разпознаваме плюс медитация за овладяване;
 • Различните версии на сътворението и огледалното им проявление в нас;
 • Запознаване с духовното и материалното его, техните различни проявления, как да ги разпознаем и да се справим с проявленията им;
 • Методи за изчистване и зареждане на чакрите.

За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Всичко, от което имате нужда, е вече във вас и единственият минус, е амнезията, която получавате след навлизането в гъстотата на 3 – то измерение. Тъй като душата е много лека и фина, на влизане в суровия енергиен материал – его, се изтриват всички спомени от предните опитности. Този семинар може да ви послужи като регресия, чрез която да си спомните своята Божествена автентичност и работейки с инструментите, които ще получите да започнете да се връщате към своята най – добра версия. 

Чакрите са копия на енергийните центрове

 на цялото сътворение, тяхното опознаване е от първостепенна важност за адаптацията на вашето съзнание към бързопроменящата се реалност на Земята.Чакрите са моста на вечността, по който сме забравили как да се придвижваме осъзнато, време е да започнете да си спомняте.

Вярваме, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

 


Етикети , , , , ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0